EEN UNIEK FRANCHISECONCEPT

Ben jij toe aan een nieuwe ervaring op het gebied van Fitness & Beauty en wil je werken met de allernieuwste EMS techniek? Dan is het instapklare concept van Wav-e Studios perfect voor jou!

Door middel van de unieke Wav-e EMS techniek worden jouw klanten Fit & Slank in slechts 15 minuten. 

HET WAV-E STUDIOS CONCEPT
Er is een nieuw tijdperk aangebroken waarin jouw klanten voor een goede workout niet meer een uur in de sportschool hoeven te zijn.

Het Wav-e Studios franchise concept maakt het mogelijk om slechts in 15 minuten per week het gehele lichaam te trainen dankzij de unieke en uiterst effectieve EMS techniek.
Het draadloze EMS systeem en de revolutionaire Power Suits van Wav-e zorgen ervoor dat de spieren worden voorzien van 30.000 herhalingen per 15 minuten durende training, waardoor spiergroei wordt gerealiseerd.
Door onze unieke trainingsmethode ben jij in staat om jouw klanten optimaal te begeleiden met afslanken, spieropbouw, rug preventie, cellulite behandeling en preventieve behandeling van medische klachten zoals reuma, oedeem, hernia etc.

DE DOELGROEP VAN WAV-E STUDIOS?
De doelgroep van Wav-e Studios bestaat voornamelijk uit 30-plussers die wegens tijdgebrek niet meer toekomen aan regelmatig sporten, maar wel graag fit willen worden én blijven,
Daarnaast trainen wij ook een grote groep klanten die snel en blijvend resultaat willen en klanten die af willen van hun medische klachten.

Wav-e Studios is een uniek EMS concept dat het voor iedereen mogelijk maakt om in slechts 15 minuten het gehele lichaam te behandelen/ trainen. Het concept richt zich op 30-plussers die voornamelijk wegens tijdsgebrek niet meer toekomen aan regelmatig bewegen.

De Wav-e Studios franchiseformule maakt het eenvoudig voor ondernemers om zelf een Wav-e Studios vestiging te openen. Door gebruik te maken van een geautomatiseerd reserveringssysteem en een strak bedrijfsprotocol is Wav-e Studios in staat om met een minimale bezetting een hoog rendement te creëren.

VOORDELEN

N

Operationeel break-even na 3 maanden

N

High tech gecombineerd met een High end look and feel

N

Unieke marketing formule welke maandelijks leads genereert voor jouw eigen studio

N

Optimale begeleiding en ondersteuning bij aanvraag financiering, ontwerp studio, verbouwing en inrichting 

N

Interne trainingen op het gebied van personeel, marketing en sales

N

Grootste franchiseformule op het gebied van EMS

N

Mogelijkheid voor een Women Only studio (Wav-e for Ladies)

FINANCIERING

Wij ondersteunen, indien gewenst, bij het vinden van een passende financiering via onze crowd-funding of leasepartner. In deze financiering worden alle opstart -en investeringskosten meegenomen.

INTERESSE IN DE WAV-E STUDIOS FRANCHISEFORMULE? 

Vul dan het formulier hiernaast in en klik op verzenden. De accountmanagers nemen binnen 2 werkdagen contact op om de aanvraag te behandelen.

Deze wesbite is beschermt door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Contact hoofdkantoor

Bijsterhuizen 2160
6604 LG Wijchen

E: info@wav-enederland.nl

T: 085 2733252