EMS BEHANDELINGEN MET WAV-E

GRATIS KENNISMAKEN MET EMS BEHANDELING

WAAROM EMS BEHANDELINGEN MET WAV-E?

Omdat je snel resultaat wilt! Of het nu gaat om afvallen, sterker worden of zelfs wanneer je last hebt van reumatische klachten, EMS behandelingen zijn zeer effectief en zorgen er in een korte tijd voor dat jij resultaten behaalt! EMS staat voor Electric Muscle Stimulation, een revolutionaire techniek waarmee je alle spiergroepen tegelijkertijd behandeld. Deze vorm van behandelen is veel effectiever dan bijvoorbeeld gewone fitness oefeningen met gewichten.

De EMS techniek stimuleert spieren tot diep in de spiervezels, veel dieper dan bij traditionele fitnessoefeningen en trainingen met gewichten. Bovendien is EMS veel minder belastend voor pezen en gewrichten. Afvallen en sterker worden gaat met EMS behandelingen sneller, terwijl de kans op overbelasting veel minder is. EMS is daarom ook ideaal voor mensen met lichamelijke klachten. In alle Wav-e Studios in Nederland bieden we EMS behandelingen aan.

WAT HOUDT EEN EMS BEHANDELING BIJ WAV-E IN?

EMS behandelingen met Wav-e betekent bewegen in volledige vrijheid. In tegenstelling tot andere EMS systemen is Wav-e namelijk volledig draadloos. Een speciaal pak (Wav-e EMS suit) dat je aantrekt zorgt voor draadloos aangestuurde elektro stimulatie van je spieren. Door weerstand te geven aan deze spiersamentrekkingen behandel je op een ongekend intensieve en bijzonder specifieke manier de juiste spieren. De Wav-e console bepaalt aan de hand van een persoonlijk EMS behandelprogramma welke spieren en spiergroepen worden aangestuurd en met welke intensiteit. Het behandelprogramma wordt steeds aangepast, zodat je behandelintensiteit steeds hoger wordt.

Het Wav-e systeem bestaat uit een geïntegreerde en complete set van componenten voor een dynamische EMS behandeling voor privé gebruik, coaches en voor toepassing in sportscholen. Het Wav-e systeem gebruikt het unieke concept van een directe impuls in plaats van het traditionele voltage gebaseerde elektrostimulatie. Hierdoor wordt de (theoretisch) ideale golf van impulsen geproduceerd op het gebied van EMS behandeling.

WIST JE DAT?

Met Wav-e behandelingen er ook heel veel progressie haalbaar is als je last hebt van REUMA, OEDEEM, MS, FIBROMYALGIE, HERNIA, ARTROSE of andere medische klachten? Omdat je geen gewichten gebruikt en dus traint zonder zware objecten op te tillen is de belasting van je pezen en gewrichten veel minder. Je kunt hier veel wetenschappelijk onderzoek over vinden maar de beste manier is om een EMS behandeling gewoon een keer te ervaren. Bij Wav-e Studios kun je altijd een afspraak maken voor een gratis kennismakingsbehandeling.

AFSLANKEN MET WAV-E EMS BEHANDELINGEN

// Verlaag je vetpercentage en verminder cellulite

Het Wav-e EMS toningsprogramma biedt de allernieuwste behandeltechniek op het gebied van afslanken – figuurverbetering – spieropbouw en verminderen van cellulite. De speciaal ontwikkelde Power Suit van Wav-e bestaat uit 22 segmenten, welke je samen met je  coach geheel op maat kan instellen. Hierdoor is het mogelijk om zelf aan te geven welke spiergroepen tijdens je EMS behandeling extra aandacht verdienen of welke probleemzones je wilt aanpakken. Je komt met EMS behandelingen niet alleen op het juiste gewicht door vet te verbranden, maar je brengt jouw lichaam ook weer in topvorm! De accentgebieden worden meer uitgedaagd tijdens de EMS behandeling en zullen een strakkere vorm krijgen.

Afvallen alleen is niet voldoende voor een mooi en strak lijf. Daar hoort ook wat spiermassa bij en die krijg je alleen als je specifieke gebieden doelgericht behandeld. Ga jij voor mooie strakke billen en benen, een slanke taille of allebei?

SPIEROPBOUW MET WAV-E EMS BEHANDELINGEN

// EMS behandelingen brengen je lichaam in topvorm!

Steeds vaker realiseren we ons dat alleen afvallen niet voldoende is. Een minstens zo belangrijk aspect is om ook voldoende spieren te behandelen in plaats van alleen te focussen op cardiotraining. Waar je bij intensieve cardiotraining slechts een aantal calorieën verbrandt, ligt dat bij spieropbouw heel anders. Door de toename in spiermassa neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor verbrand je niet alleen meer calorieën tijdens en kort na de behandeling, maar ook gedurende de tijd daarna. Daarnaast groei je ook in kracht, deze groei komt voornamelijk doordat je spiervezels groeien. In plaats van 30% aan groei (bij traditionele behandelingen) zorgt een Wav-e EMS behandeling voor 70% aan ontwikkeling van spiervezels bij dezelfde behandelintensiteit. Hierdoor is een EMS behandeling niet alleen efficiënt, maar ook optimaal!

PREVENTIE RUGKLACHTEN DANKZIJ WAV-E

// Rug- en buikspieren sterk en stabiel houden

85% van de mensen heeft, of krijgt weleens te maken met rugklachten. Het is dan ook raadzaam om de rug- en buikspieren sterk en stabiel te houden. Dit kan door middel van een fysiotherapeut, maar deze oefeningen worden vaak na de behandeling snel weer vergeten. Eén keer per week een EMS behandeling volgen bij Wav-e Studios zorgt niet alleen voor een beter figuur, maar dient ook als dé preventietool voor  rugklachten.

AFSLANKEN MET WAV-E EMS BEHANDELINGEN

// Verlaag je vetpercentage en verminder cellulite

Het Wav-e EMS toningsprogramma biedt de allernieuwste behandeltechniek op het gebied van afslanken – figuurverbetering – spieropbouw en verminderen van cellulite. De Power Suit van Wav-e bestaat uit 22 segmenten, welke je samen met je coach geheel op maat kan instellen. Hierdoor is het mogelijk om zelf aan te geven welke spiergroepen extra aandacht verdienen of welke probleemzones je wilt aanpakken. Op deze manier kom je niet alleen op het juiste gewicht, maar breng je jouw lichaam ook weer in topvorm! Ga jij voor mooie strakke billen en benen, een slanke taille of allebei?

SPIEROPBOUW MET WAV-E EMS BEHANDELINGEN

// EMS behandelingen: breng je lichaam in topvorm!

Een steeds bekender fenomeen bij het afvalproces is het behandelen van de spiermassa in plaats van alleen te focussen op cardiotraining. Waar je bij intensieve cardiotraining slechts een aantal calorieën op die dag verbrandt, ligt dat bij spieropbouw heel anders. Door de toename in spiermassa neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor verbrand je niet alleen meer calorieën tijdens en kort na de behandeling, maar ook gedurende de weken daarna. Daarnaast groei je ook in kracht, deze groei komt voornamelijk doordat je spiervezels groeien. In plaats van 30% aan groei (bij traditionele trainingen) zorgt een Wav-e EMS behandeling voor 70% aan ontwikkeling van spiervezels bij dezelfde behandelintensiteit. Hierdoor is je behandeling niet alleen efficiënt, maar ook optimaal! 

PREVENTIE RUGKLACHTEN DANKZIJ WAV-E

// Rug- en buikspieren sterk en stabiel houden

85% van de mensen heeft, of krijgt weleens te maken met rugklachten. Het is dan ook raadzaam om de rug- en buikspieren sterk en stabiel te houden. Dit kan door middel van een fysiotherapeut, maar deze oefeningen worden vaak na de behandeling snel weer vergeten. Eén keer per week een behandeling volgen met de Wav-e zorgt niet alleen voor een beter figuur, maar dient ook als dé preventietool bij rugklachten.

WAT IS JOUW DOEL?

EMS behandelingen helpen je verder