BEHAAL 60% MEER RESULTAAT UIT JOUW WAV-E  BEHANDELING!

HOE WERKT RE-SIZE?

Re-Size biedt verschillende menu-types aan. Afhankelijk van het streefgewicht wordt er gekeken naar welk programma het beste bij jou past. Het programma maakt gebruik van 6 voedingsmomenten per dag om de vetverbranding te optimaliseren.

Onze voedingsschema’s bestaan uit 7 dagmenu’s met daarin 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes met bereidingsadvies en een boodschappenlijstje. Met Re-Size heb je de mogelijkheid het programma geheel naar eigen wens aan te passen door middel van de mobiele applicatie.

BLIJVEND RESULTAAT

De voedingswetenschap heeft aangetoond dat bij mensen die moeite hebben om af te vallen vaak hun stofwisselingssnelheid verstoord is. Door gebruik te maken van 6 voedingsmomenten per dag is het lichaam beter in staat om af te vallen. Je zult merken dat je meer gaat eten dan je gewend bent, maar hierbij toch zult afvallen. Dit is gemiddeld 1 kg per week.

Mariska Van de Steege

“Sinds november kom ik bij Wav-e Wijchen. Ik die niet de meest enthousiaste was in bewegen, vindt het erg leuk om te doen. 15 minuten is goed in te passen in mijn drukke schema.
Ik heb er goed baat bij. Mijn conditie is flink verbeterd, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben, in combinatie met een ander eetpatroon, al bijna 29 kilo kwijt. Vooral de 1 op 1 begeleiding is erg prettig!”

Nicole de Ridder

Ik was na de proefles vrijwel meteen “verkocht”! Ik heb gelijk het “Resize” abonnement afgesloten! Dat houdt in 6x per maand 15 minuten sporten. Ik ben nu bijna één maand bezig met sporten en de wekelijkse uitgewerkte voedingsschema’s van Robby. Als resultaat: al bijna 4 kilo kwijt en mijn vetpercentage omlaag! Op naar de volgende les! Super begeleiding en zelf meer dan 100% gemotiveerd! Wav-e bedankt!”

VRAAG JOUW GRATIS EMS KENNISMAKINGS- BEHANDELING AAN!

Zet NU de eerste stap.